Verkopen of verhuren

Het is zover: je hebt beslist om jouw woning te verkopen of te verhuren
via Eecke. Wat nu?
Vooreerst zullen wij er alles aan doen opdat je zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Wij nemen de administratie en organisatie geheel voor onze rekening.

Wij verzorgen jouw verkoop of verhuur van A tot Z

 • Plaatsbezoek

  Als verkoper of verhuurder moet je goed weten welk spreekwoordelijk vlees je in de kuip hebt. Een plaatsbezoek is een absolute must. Ter plaatse brengen we alles gedetailleerd in kaart. 

 • Prijsbepaling

  We toetsen jouw pand aan vergelijkbare verkopen of verhuringen in de buurt. Dit helpt ons bij het schattingsverslag. We maken er een punt van om geen valse verwachtingen te scheppen. Onze prijsopgaven zijn realistisch. In onderling overleg komen we dan een verkoop- of verhuurprijs overeen.

 • Dossier samenstellen

  We verzamelen alle juridische documenten: stedenbouwkundige inlichtingen, energie prestatie certificaat (EPC), bodemattest, elektrisch keuringsbewijs, controle van de stookolietank, enzovoort. 

 • Promotie

  Eens jouw dossier volledig is en de prijs bepaald gaan we aan de slag. We promoten jouw pand intensief via diverse on- en offline kanalen. Op meer dan een eeuw tijd hebben we een bijzonder trouw cliƫnteel opgebouwd, waardoor de kans op een vlotte verkoop of verhuur best wel groot is.

 • Dienst na verkoop of verhuur

  Wij regelen alles van A tot Z: van plaatsbezoek tot overeenkomst.
  Ook daarna staan we garant voor een vlotte afloop: opneming tellers, afrekening, noem maar op. Kortom: we doen er alles aan opdat de verkoop of verhuur vlot en aangenaam verloopt.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Ik wil:
Contactgegevens
Adres te schatten/verkopen woning
Gratis schatting Offerte syndic