Immo Eecke

Over ons

Het beheer van gebouwen is zonder twijfel het vlaggenschip van Immo Eecke

Syndic: ons paradepaardje!

Het beheer van gebouwen is zonder twijfel ons vlaggenschip. We maken er een erezaak van om jou een topservice te bieden, elke dag weer. Hiervoor kunnen we rekenen op een enthousiast team van 10 personen. 

We gaan ver voor onze eigenaars. We runnen een eigen technische dienst en ook de permanentiedienst buiten onze kantooruren doen we helemaal zelf. Die toewijding wordt heel erg geapprecieerd door de eigenaars. Daarvoor doen we het.

Vakantieverhuur: bij ons beleef je meer!

Eecke biedt de ruimste keuze aan vakantiewoningen in Nieuwpoort. Je krijgt -letterlijk- een zee aan mogelijkheden. Ons team heeft al meerdere generaties vakantiegangers van dezelfde familie zien passeren. Hun trouw is een mooie bekroning voor onze dagelijkse inzet.

Vakantieverhuur is vooral aanvoelen wat je klanten verlangen. Ook hier willen we net dat ietsje meer bieden. Met onze arrangementen, bijvoorbeeld. Je boekt ze in één klik en ze bieden je vakantie zoveel meer beleving. Met een arrangementje zet je de kers op de taart.

 

Verkoop: Jij de lusten, wij de lasten.

Dat is ons motto! Bij elke verkoop proberen we de administratie zoveel mogelijk op ons te nemen. Zo kunnen verkoper en koper zich concentreren op wat ├ęcht telt: de woning van hun dromen.

Vlotte verkoopspraatjes zijn niet aan ons besteed. Wij adviseren jou liever op een glasheldere manier. We scheppen geen valse verwachtingen en gaan de zaken niet verbloemen. Wat we jou wel garanderen is een eerlijke, realistische prijs en een zeer correcte en transparante aanpak. Eerlijk duurt het langst!