ONTDEK ONZE PLANNEN

WIJ VERHUIZEN!

Syndic in een nieuw jasje

Er staan enkele spannende weken voor Team Syndic op de planning, want een grote verandering staat voor onze deur! Letterlijk: onze syndic-afdeling verhuist van locatie. Effectief een nieuwe voordeur dus ...

Door de groei van onze vastgoedportefeuille brak het huidige kantoor bijna uit z'n voegen. Daarom zochten en vonden we een oplossing in de Franslaan 37A met een spiksplinternieuw kantoor. Meer ruimte, maar nog steeds in ons geliefde Nieuwpoort! Daar kunnen we onze huidige en toekomstige eigenaars een nog betere service bieden. 

Een vraag over of voor onze syndic-afdeling? Stuur gerust een mailtje naar syndic@eecke.be.

 

BODY IMAGE

Pop-up van Team Verkoop & Verhuur

En nee, dan hebben het niet over een tijdelijke winkel vol kleren of gadgets. Wel een voorlopige locatie voor alle collega's van onze verkoop- en verhuurafdeling! We krijgen namelijk een gloednieuw kantoor op de Albert I-laan, maar daar moet nog 't een en 't ander gebeuren. Daarom verhuizen we even en werken we vanaf 30 november vanuit de Lombardsijdestraat, nummer 10!

Hoe lang de werken precies zullen duren, is natuurlijk moeilijk te voorspellen. Wat wel zeker is: de toekomst belooft veel goeds. Benieuwd? Volg elke stap op Facebook of Instagram. En we blijven natuurlijk altijd bereikbaar via verkoop@eecke.be en/of vakantie@eecke.be.

BODY IMAGE